top of page

Angrerett og Retur

Hvor lenge har jeg angrerett?

I henhold til angrefristloven gjelder full returrett i 14 dager fra tidspunktet du mottar varen, dersom du ikke ønsker å beholde den. Kontakt post@funkyfreshfoods.no dersom du har spørsmål. Det er viktig at varen er i god stand, og at du legger ved ordrenummeret slik at vi kan koble returen mot din bestilling. 

Koster det noe å returnere?
Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Returportoen avhenger av produktetets vekt og avgjøres av postens portotabell.

Hva gjør jeg når jeg skal returnere?

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som varen ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Fyll ut angrerettsskjemat og legg det sammen med produkter.

Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legger ved ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg.

Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send varer til følgende adresse:

Funky Fresh Foods

c/o Doga

0184 Oslo

Angerrettskjema >>

Uavhentede forsendelser

Ved uavhentede forsendelser, som blir sendt i retur til oss fra utleveringstedet, tar vi en avgift på 149 kr for administrasjon samt returporto. Har du allerede betalt din ordre med kort eller faktura kommer 149 kr til og bli trukket fra tilbakebetalingen. Vi kommer i løpet av kort tid til å ta kontakt med deg for en tilbakebetaling. Dersom du ennå ikke har betalt, kommer vi til å sende deg en oppdatert faktura der 149 kr gjenstår å betale.

Angreretten omfatter ikke kurs som kenselleres mindre enn 7 dager før kursdato. Angreretten gjelder ikke ved defekte eller feilaktige varer, dette går under reklamasjon.

Tilbakebetalning

Vi kommer til å ta kontakt med deg for å gjøre en tilbakebetaling. Ev fraktavgift kommer ikke tilbakebetales. Hvis du har spørsmål om fakturan din, send epost til regnskap@funkyfreshfoods.no

bottom of page