top of page
funky fresh foods-50_edited.jpg

Du finner oss nederst på løkka, med utsikt til  Akerselva og grønne parkområder. 

Debio_Valormerke_Solv_Web_RGB.png

Vi deler hus med 
Design og Arkitektur Norge / DOGA


I 2014 åpnet vi som en av de første i Norge, et helt vegansk spisested i industrielle lokaler hos DOGA i Hausmanns gate 16.

Man snubler ikke tilfeldigvis inn til oss, så se etter skyvedørene til DOGA på langsiden av bygget som vender på Jakob Kirke. 

Det at vi deler lokaler med DOGA innebærer at de fra tid til annen skjer mye spennende på huset! I tillegg til at caféen er åpen for publikum sju dager i uka, så er vi ofte samtidig for bevertning for møter, konferanser eller arrangementer i andre deler av bygget.
 


Litt om spisestedet

Funky Fresh Foods ønsker å vise hvor variert og godt vegansk mat kan være og det speiles i en variert meny som oppdateres flere ganger i året. Maten vår lages fra bunn og økologiske råvarer brukes der det er mulig. 


Av drikke har vi blant annet hjemmelagde smoothies, mylkshakes og limonade, et godt utvalg juicer på flaske, kombucha samt kaffe og te fra solberg & hansen. Ja, og litt øl og vin.

Menyen vår byr blant annet på på wraps, salater, burger, suppe, brunch- og tapastallerken samt vårt store utvalg raw kaker og diverse godbiter.Økologisk

Visste du at vi spiser under 5% økologisk i Norge? Vi tror økologiske veksel jordbruk er mer holdbart for jorda i lengden og dessuten får vi i oss nok kjemikalier på andre vis. Derfor velger vi alltid økologisk der vi kan og er en av de første og få spisestedene i Norge som sertifisert med Debio Sølv.Lokale råvarer


Takket være smarte løsninger og flinke bønder har vi det siste året tatt i bruk stadig mer ferske, lokale råvarer fra lokale bønder. Vi ønsker å bidra til å løfte fram alt det fantastiske vi kan dyrke her i landet og inspirere fler til å spise grønnsaker i sesong.Allergivennlig


Mat handler først og fremst om å bli mett, men deling av gode øyeblikk er også viktig! Mat som kan spises av alle er et naturlig utgangspunkt for oss. Vi tilbyr mye glutenfritt, alt er naturlig laktose-fritt og vi kan ofte justere matretten hvis det er noe du ikke tåler.

funky fresh foods-75.jpg

Velkommen!

Reservér bord hos oss online
 

table@funkyfreshfoods.no
45 91 57 79

RESERVASJON
ÅPNINGSTIDER
bottom of page