Untitled Session5434.jpg
Debio_Valormerke_Solv_Web_RGB.png

Avdeling DOGA med utsikt over Akerselva og grønne parkområder. 

Litt om spisestedet
Funky Fresh Foods ønsker å vise hvor variert og godt vegansk mat kan være og det speiles i en variert meny som oppdateres flere ganger i året. Maten vår lages fra bunn og økologiske råvarer brukes der det er mulig. 


Av drikke har vi blant annet hjemmelagde smoothies, mylkshakes og limonade, et godt utvalg juicer på flaske, kombucha samt kaffe og te fra solberg & hansen. Ja, og litt øl og vin.

Menyen vår byr blant annet på på wraps, salater, burger, suppe, brunch- og tapastallerken samt vårt store utvalg raw kaker og diverse godbiter.Økologisk
Visste du at vi spiser under 5% økologisk i Norge? Vi tror økologiske veksel jordbruk er mer holdbart for jorda i lengden og dessuten får vi i oss nok kjemikalier på andre vis. Derfor velger vi alltid økologisk der vi kan og er en av de første og få spisestedene i Norge som sertifisert med Debio Sølv.

Lokale råvarer
Takket være smarte løsninger og flinke bønder har vi det siste året tatt i bruk stadig mer ferske, lokale råvarer fra lokale bønder. Vi ønsker å bidra til å løfte fram alt det fantastiske vi kan dyrke her i landet og inspirere fler til å spise grønnsaker i sesong.


Allergivennlig
Mat handler først og fremst om å bli mett, men deling av gode øyeblikk er også viktig! Mat som kan spises av alle er et naturlig utgangspunkt for oss. Vi tilbyr mye glutenfritt, alt er naturlig laktose-fritt og vi kan ofte justere matretten hvis det er noe du ikke tåler. 

Funky og DOGA
I 2014 åpnet vi som en av de første i Norge, et helt vegansk spisested i industrielle lokaler hos DOGA i Hausmanns gate 16. Det at vi deler lokaler med DOGA innebærer at de fra tid til annen skjer mye spennende på huset! I tillegg til at caféen er åpen for publikum sju dager i uka, så er vi ofte samtidig for bevertning for møter, konferanser eller arrangementer i andre deler av bygget.  

FFF15.jpg

Velkommen!

Reservér bord hos oss online
 

table@funkyfreshfoods.no
45 91 57 79