top of page
funky fresh foods-75.jpg

Vår historie, 
veldig kort oppsummert!

I 2009 ønsket to unge damer å utgjøre en forskjell for planeten, mennesker og dyr. Tilbudet av vegansk og økologisk mat i Oslo var ikke så mye å skryte av på den tiden og dette ønsket de å gjøre noe med!

Med mål om å spre gode veganske matopplevelser opprettet de Funky Fresh Foods og begynte å lage raw kaker, pop-up raw café, raw catering og deltok på en rekke mat-messer og festivaler rundt om kring i landet.

I 2013 fikk Funky Fresh Foods muligheten til å levere mat til MESH sin café og i 2014 ble vi invitert av DOGA til å ta over driften av deres serverings-lokaler. 
Plutselig var Funky blitt en av de første og klart det største helveganske spisestedet i Norge og køen stod ut døra den første helgen!

Herfra har vi servert og møtt titusenvis av flotte gjester og lært å kjenne så mange flotte og flinke ansatte fram til August 2022. 

Corona-pandemien og alle nedstengningene resulterte dessverre til slutt i en for tung økonomisk byrde. Funky Fresh Foods som det var ble dessverre nødt til å melde oppbud i August 2022 som følge av dette.

Les mer om konkursen
https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/JQE10R/kampen-er-over-det-endte-i-konkurs

...Men, vi er visst ikke helt ferdige enda. 

2023:
Takket være støtte fra våre fans og nye samarbeidspartnere har Funky Fresh Foods gjenoppstått som det vi begynte med,
nemlig en økologisk produsent av raw kaker og cococrunch!

Så får tiden vise om det er plass til Funky Fresh Foods spisesteder og catering igjen på sikt. Slutten på eventyret er ikke skrevet enda. 

Mvh,
Josefine & Thomas

bottom of page