Ofte stilte spørsmål
Lurer du på noe? Les hva kundene våre ofte spør om.
Raw kaker er laget etter raw food-prinsippet om at ingen råvarer skal varmebehandles over 42 grader. Kakene lager typisk av blant annet nøtter, frø, (glutenfrie) korn, bær, kokos, frukt som blandes i en blender for deretter å fryses ned. Kakene nytes ofte ca kjøleskapskalde.
Ta kaken ut av fryseren og la den stå i romtemperatur. Tinetiden avhenger av temperatur i rommet og størrelsen på kaken. For hele runde kaker anbefaler vi minst en times tid, mens for våre kakestykker bør et kvarters tid holde.
Alt vi lager skal være helt trygt for cøliakere og glutenallergikere. I kjøkkenet vårt verken oppbevares eller produseres glutenholdige råvarer/produkter.
Kakene inneholder ikke en dråpe laktose og er helt trygge å spise for de med laktoseintoleranse.
Ja, alt vi lager er 100% vegansk,
Nei, dette er en klassisk misforståelse. Raw kaker kjøpes ofte fryst og nytes kjøleskapskald. Tines i romtemperatur eller i kjøleskap.
Vi leverer til hele Oslo kommune, Lørenskog, Gjelleråsen, Strømmen, Lillestrøm, Fornebu, Sandvika, Rykkinn, Skedsmokorset, Kolbotn, Sofiemyr og Kløfta.
Ta kontakt hvis du holder til utenfor.
Vi har en frist på 3 arbeidsdager for at vi skal være mest mulig sikker på å kunne innfri din forespørsel. Noen ganger har vi kanskje det du ønsker på lager og kan innfri raskere. Har du hastverk? Ta kontakt for å høre hva vi kan hjelpe med.
Uansett hvor godt vi vasker så kan det være spor av: mandler, cashewnøtter, peanøtter, pistasjnøtter og valnøtter i våre produkter. Les på ingrediensene i nettbutikken og spør oss om du er usikker.
Finner du ikke det du lurer på?
Ta kontakt i skjemaet under: