


RAW kokebok 2012. Foto: Lisa Westgaard

Foto: Maria Uhldahl

Visste du at vi har gitt ut to kokebøker?

RAW / 2012 / Andre opplag.
Eget forlag.
RAW er den første norskproduserte boken om raw food - mat som er skånsomt tilberedt uten tap av næring, men proppfull av god smak. Med basis i lett tilgjengelige ingredienser viser Josefine, Jenni og Lise hvordan du raskt og enkelt lager sunn mat, både i en travel hverdag og når du vil servere noe nytt til gjester.
Fotografiene i boken er tatt av prisvinnende mesterfotografen Lisa Westgaard.
Vi har skrevet denne boken for å gjøre det lettere for absolutt alle å inkludere mer rå og grønn mat i hverdagen. Uansett om du er Grandiosa-fantast, rutinert raw foodist, eller du helt enkelt er nysgjerrig på hva rå mat kan tilby. Du vil finne oppskrifter basert på retter du kjenner fra før, men med en rå vri: Ris basert på blomkål, pasta laget av squash, sauser og dipper basert på nøtter og frø, og herlige kaker som er fri for gluten, egg, melk og sukker.
5000+ eksemplarer solgt!
Pris: 250,-

GRØNT / 2015, J.M. Steneresen / Kagge forlag.
La deg friste av velsmakende og sunne retter fra de kreative kokkene bak Funky Fresh Foods. Denne boka har fristende grønne retter for frokost, lunsj, middag og fest. Her er mat med inspirasjon fra Middelhavet og Midt-Østen, som meze, hummus, moussaka og gazpacho, men også smoothier og grønnsaksretter som tar utgangspunkt i sesongenes friske norske råvarer. Alt er lett og raskt å lage, og smaker utsøkt enten du sverger til et vegansk kosthold eller bare vil spise mer grønt.
Den populære restauranten Funky Fresh Foods har spesialisert seg på vegansk mat, og i denne boka deler de sine beste oppskrifter. Et vegansk kosthold er slett ikke komplisert eller ekstremt: å leve vegansk betyr rett og slett å basere kostholdet på grønnsaker, korn, bønner, linser, nøtter og frukt - og unngå melk, egg, kjøtt og fisk. Godt for helsa og bærekraftig for miljøet. Det er også svært allergivennlig.
Pris: 349,-