Vi gjør
det lettere å spise planter!

stemning5_edited.jpg
Bakgrunn

I 2009 var ikke det veganske og økologiske tilbudet i Norge så mye å skryte av. 
Vi bestemte oss for å prøve å gjøre noe med den saken og etablerte Funky Fresh Foods!Det er rart å tenke på nå, men for bare 10 år siden var det svært lite å velge i for de som ønsket å spise vegansk og/eller økologisk i Norge. Dette er grunnen til at to unge damer på 22 år bestemte seg for å ta saken i egne hender og stiftet Funky Fresh Foods.

Vi ønsker bare å vise hvor godt, fargerikt, sunt og variert vegansk mat kan være. Dette er også hvorfor du vil finne så mye forskjellig på menyen vår og hvorfor menyen noen ganger endrer seg litt vel mye i løpet av året.

"Du kan ikke bestemme hvilken mat folk skal- og ikke skal spise,

men du kan invitere folk på skikkelig god mat" 

Funky Fresh Foods oppdrag er å servere gode veganske matopplevelser 
og inspirere til en mer bærekraftig og sunn livsstil. 

Vi ønsker å vise hvor godt, sunt, usunt, fargerikt og variert vegansk mat kan være og dette speiles gjennom en variert meny inspirert av ulike deler av verden. 

De senere årene har vi knyttet nærmere kontakt med lokale bønder som dyrker økologiske råvarer av høy kvalitet. Dette verdsetter vi høyt og gjør det naturlig for oss å la menyen inspireres av sesongbaserte råvarer.

Selv er vi et sertifisert Miljøfyrtårn som betyr at vi forplikter oss til å jobbe for mer

bærekraft i alle ledd av driften og begrense vårt økologiske fotavtrykk.

Vi støtter NOAH og deres kamp for å bedre dyrs rettigheter.
 

er et kjøkken som   ønsker å vise all den gode veganske 

oppdrag er å 
vise hvor godt, sunt og variert vegansk mat kan være!
Vi har våre meninger om mat og bærekraftig livsstil, men 


Vi vil bevise at det går å drifte en virksomhet bærekraftig og pusher stadig oss selv, produsenter og leverandører til å tilby bedre og mer bærekraftig tjenester.

Kanskje er vi med  vei, men ikke følg oss ukritisk. 

Det viktigste for oss er gjensidig respekt og at vi er åpne for nye idéer, smaker og 
 

 

Dette er også hvorfor du vil finne mye forskjellig på menyen vår. 
Vi st


Situasjonen er en annen i dag  

Visste du at Funky Fresh Foods ble startet allerede i 2009?
To venninner med lidenskap for vegansk mat, dyrs rettigheter og bærekraft bestemte seg for å gjøre noe med det dårlige tilbudet av vegansk og økologisk mat i Norge på den tiden. 

Josefine og Jenni allerede i 2009? 22 år gammel bestemte de seg for at det var deres jobb å forbedre tilbudet av vegansk og økologisk mat i Oslo. 

Tilbudet av vegansk og økologisk i Oslo var ikke stort på den tiden, men der andre ser hinder ser disse tøffe damene muligheter. Josefine og   

Lenge var å dekke et behov til de som allerede tenkte som oss, men kanskje enda viktigere måtte det vi serverte appellere til de som ikke allerede kjenner til det veganske kjøkken.

Vi er ikke ute for å konvertere noen! Vi ønsker bare å vise hvor godt, fargerikt, sunt og variert vegansk mat kan være. Dette er også hvorfor du vil finne så mye forskjellig på menyen vår og hvorfor menyen noen ganger endrer seg litt vel mye i løpet av året. 
Vi tror på at flere bør spise mer plante-basert og at kroppen har godt av rene økologiske råvarer som ikke er over-prosesserte.
Dette tror vi gagner både egen helse og miljøet i det lange løp. 

Les mer

FUNKY FRESH FOODS

Spisesteder
Vi er et vegansk og økologisk
spisested på DOGA og snart åpner vi en matbod i den nye food-courten Via Village på Vika. Vi har mange års erfaring med catering og caterer alt fra mindre lunsj oppdrag til større arrangement med flere hundre gjester.


Vi lager også våre egne økologiske raw kaker, glutenfrie bars, energi-kuler som du finner i vår café og i et utvalg forhandlere. 

Funky Fresh Foods bryr seg om miljøet og som et Miljøfyrtårn forplikter vi oss til å jobbe for mer bærekraft i alle ledd av driften!
 

debio_valormerke_solv_rgb_bildefil.png
logo2008_svarthvitt.jpg