Velkommen
til Funky!

funky fresh foods-121.jpg

Vi gjør verden
litt grønnere!

Funky Fresh Foods ble startet i 2009 av Josefine og Jenni som så at det manglet veganske alternativer i Oslo. De gjorde det til sitt oppdrag å servere gode veganske matopplevelser og inspirere til en mer bærekraftig og sunn livsstil.

Gjennom sunne, fargerike og varierende veganske matretter inspirert av ulike deler av verden jobber vi for å vise hvilken berikelse det kan være å implementere mer plantebasert i kostholdet sitt. 

Vi velger økologiske råvarer der dette er mulig. Vi tror vår virksomhet er med på å gjøre verden litt grønnere. 

Kort fortalt

Funky Fresh Foods ble startet i 2009 og gjorde det til vårt oppdrag å servere gode veganske matopplevelser og inspirere til en mer bærekraftig og sunn livsstil. Vi ønsker å vise hvor godt, sunt, fargerikt og variert vegansk mat kan være og dette speiles gjennom en variert meny inspirert av ulike deler av verden.
Sertifisert 50-95% Økologisk spisested.

23335997_10159730902790085_1750889546_o.jpg

Besøk oss DOGA (Grünerløkka)

Under samme tak som Design og Arkitektur Norge (DOGA) finner du vårt grønne spisested. Herfra kan du skue utover Akerselva, grønne parkområder og travle eventyrbrua. Her serveres en rekke kalde og varme retter, kaker, kaffe, smoothies, juicer og mer. 

Besøk oss på Via Village (Vika)

Høsten 2021 åpnet vi vår andre avdeling i den nye food courten "Via Village" på Vika som 1 av 9 mataktører.
Her vil du finne unike retter for denne avdelingen, men også våre kaker, smoothies og flere retter fra vårt første sted.

 

VIA_21_edited_edited.jpg
Fil 000_edited.jpg

Catering til hverdag & fest!

Funky Fresh Foods startet opprinnelig som et cateringfirma i 2009 og det er fortsatt en viktig del av vår virksomhet.
Vi caterer bryllup, konfirmasjoner, events, lunsj- eller møtemat til arbeidsplassen eller til familieselskap.
Vi har en fast cateringmeny, men vi tilbyr også å lage tilpasset meny på forespørsel. Uansett anledning, ta kontakt for et uforpliktende tilbud. 

 

Raw kaker og Cococrunch


Siden vi startet i 2009 har vi laget glutenfrie raw kaker, sjokolade og snacks som er naturlig fritt for gluten, melk og raffinert sukker.

Alle produktene våre finner du på våre spisesteder, men du kan også bestille dette som catering. Dessuten finner du utvalgte produkter hos forhandlere i Oslo og omegn. 

IMG_3772.heic