Untitled Session5434.jpg

VELKOMMEN
TIL ET VEGANSK SPISESTED,
PÅ DOGA.

OM STEDET

"En skjult grønn perle, i Oslo sentrum"
Inngangspartiet deler vi med DOGA, som er på langsiden av bygget, som vender mot Anker. De gamle industrielle lokalene var i gamle dager en transformatorstasjon som forsynte trikker og gatebelysning med strøm. Her fra kan du skue utover Akerselva og parkområder. Sommertid har vi uteservering! 

Konsept
Funky Fresh Foods café har en variert meny som passer til lunsj, brunch, tidlig middag eller kaffe og kake. Vi har en stor drikkemeny og har bevilgning for de som er sugne på noe godt i glasset.


Økologisk
Visste du at vi spiser under 5% økologisk i Norge? Vi tror økologiske veksel jordbruk er mer holdbart for jorda i lengden og dessuten får vi i oss nok kjemikalier på andre vis. 
Derfor velger vi alltid økologisk der vi kan og er en av de første og få spisestedene i Norge som sertifisert med Debio Sølv.

Lokale råvarer
Takket være smarte løsninger og flinke bønder har vi det siste året tatt i bruk stadig mer ferske, lokale råvarer fra lokale bønder. Vi ønsker å bidra til å løfte fram alt det fantastiske vi kan dyrke her i landet og inspirere fler til å spise etter sesong.

Allergivennlig
Mat handler først og fremst om å bli mett, men deling av gode øyeblikk er også viktig! Mat som kan spises av alle er et naturlig utgangspunkt for oss. Vi tilbyr mye glutenfritt, alt er naturlig laktose-fritt og vi kan ofte justere matretten hvis det er noe du ikke tåler. 

Kredit Anine Desiree.jpg

RESERVASJON
& INFO

Bordreservasjoner foretrekker vi at du bruker vårt bookningssystem, men du kan også ringe caféen hvis du foretrekker det. (Husk å skrive i kommentarfeltet hvis dere ønsker reservere bord på vår uteservering)

Praktisk info om Covid-19 situasjonen:
- Vi serverer alkohol hos oss og er derfor definert som et skjenkested. Det betyr at det ikke er tillatt med bestilling ved kassen i henhold til korona forskriften i Oslo. Takk for forståelsen!

- Alle sitteplasser er plassert med 1m+ avstand.

- Er dere fra samme hushold kan dere sitte nærmere.

Skriv kommentar hvis dere er i samme husholdning så slår vi sammen borden for dere.

- Vi foretrekker at dere benytter kontaktløs betaling, informasjon finnes på bordet når dere kommer. 


- Vi desinfiserer bord mellom hvert selskap/gjest. 

Vær ellers vennlig å følg øvrige råd fra FHI og skilting i caféen så vi kan fortsette med trygg servering til våre gjester :)
 
table@funkyfreshfoods.no
45 91 57 79