Kurs OG KUNNSKAP
Med gründer og kokebokforfatter Josefine Andrén

Siden vi startet i 2009 har vi hatt flere tusen fornøyde kursdeltagere og er Norges ledende innen vegansk, glutenfri og raw matlagning. 

Josefine har lært unger å lage plantebasert mat gjennom initiativet "Unge kokker". Hun har også kurset voksne amatører og profesjonelle kokker.

Hun har dessuten vært gjesteforeleser på BI og Høyskolen Kristiania for å snakke om grønn vekst og bærekraft. Nysgjerrig? Ta kontakt.

Kurs

Vi har for tiden ingen åpne kurs planlagt i vår kalender. Følg med her, på facebook og instagram for oppdateringer.

 

KONSULENT

Er du delaktig i driften av kantine, skolekjøkken eller annen mat-virksomhet på arbeidsplassen? Ønsker dere mer grønt på menyen?

Vi har hjulpet alt fra ufaglærte barnehage-kokker til profesjonelle kokker i kantinen på DNB med å finne gode veganske løsninger. 

Konsulentpriser avhenger helt av type oppdrag. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud i dag!

HJEMMEKURS

Matlagingskurs på hjemmebane.

Rent a Chef innbærer at kokk/kursholder kommer til deg. Du og dine gjester får lære litt mer om plante-basert mat og er delaktige i selve matlagingen. Passer perfekt til vennegjenger, utdrikningslag, bursdag eller for kollegaer.

På forhånd avtaler vi hva vi skal lage.

Middagsmat, festmat, kaker, vegan eller raw food osv.

Prisen starter på kr 7000 ink. mva

Det kan være opp til 12 deltakere, litt avhengig av ditt kjøkken.
 

Prisen inkluderer råvarer og nødvendig kjøkkenmaskiner/utstyr*
 

Tallerkner, fat, bestikk o.l står kunde selv for.