Vi lager gluten- og
melkefrie kaker og søtsaker!
Funky Fresh Foods oppdrag er å lage det beste man kan få innen raw veganske og allergivennlige kaker, sjokolade og snacks! Alt vi lager av kaker og sjokolade skal være glutenfritt, melkefritt og vi sikter alltid på å kun bruke økologiske råvarer.
Våre raw kaker og sjokolade er basert på råvarer som glutenfri havregryn, bokhvete (naturlig glutenfri), kokos, bær, kakao og ulike nøtter for å nevne det viktigste. Produktene våre får naturlig sødme fra råvarene, men vi benytter også søtningsmiddel som agavesirup, lønnesirup og kokosblomstsukker.
Vi tør å påstå at kakene våre er et litt sunnere alternativ til mye konvensjonell bakst fordi du samtidig får i deg mer nyttige næringsstoffer og mineraler.
Lurer du på hvor det ble av spisestedene våre?
Funky Fresh Foods ble den første hel veganske fullservice restauranten i Oslo takket være DOGA som inviterte oss til å ta over driften av kjøkkenet tilbake i 2014. Vi har så mange gode minner og vil alltid huske denne tiden, som dessverre måtte ta slutt høsten 2022.
Som følge av økonomiske problemer etter Covid pandemien måtte vi avvikle driften av våre spisesteder.
Men, takket være gode venner, gjester og kunder som strakk ut en hjelpende hånd så kunne vi starte Funky Fresh Foods på nytt!
Vi er nå stolte samarbeidspartnere med S:mart og Blå Kors hvor produktene våre lages. Blå Kors Arbeid og inkludering ligger på nedre Kalbakken i Oslo og har som mål å motvirke utenforskap og bidra til at flere deltar i arbeidslivet. Hos Blå Kors får den enkelte deltaker tett oppfølging og veiledning med mål om å få en jobb og ikke minst beholde jobben.