Fermenteringworkshop og middag @ Funky Fresh Foods

Vare nr. 00003
kr590.00
På lager
1
Produktdetaljer

Dato 21 januari 2019. KI 19-21

Sted: Funky Fresh Foods, Hausmannsgate 16, 0184 Oslo


Vil du lære deg å lage fermentert mat fra bunnen av?

Lise er utdannet innen ernæring og kosthold ved The School of Natural Medicine UK og vil forsøke å besvare alle dine fermenterings-spørsmål i dette samarbeidet med Funky Fresh Foods!

I denne workshopen skal vi fermentere grønnsaker fra bunnen av ved å bruke kulturer funnet i naturen og enkle ingredienser. Fermentering er vår eldste metode for å bevare mat og er en lettvint og økonomisk måte å lage din egen “supermat” hjemme. Probiotisk mat – rå mat med levende, gode bakterier – er stappfullt av helsefremmende effekter som blant annet et forsterket immunforsvar og bedre fordøyelse. Og så smaker det kjempegodt!

Vi kommer til å gå over fermenterte grønnsaker som surkål og kimchi, fermentert ketchup, chutney og hjemmelaget kokosnøttyoghurt. Du skal også fermentere dine egne økologiske grønnsaker som du kan ta med deg hjem.

Du får lære mer om tarmhelse og hvordan du kan få mer probiotika inn i ditt daglige kosthold, og i tillegg vil du bli bedt på middag! Funky Fresh Foods serverer en 100% økologisk og vegansk middag som skal vise oss hvordan man kan bruke probiotika på en kreativ og smakfull måte i matretter.

Fermentering er en ferdighet for livet! Bli med oss på en lærerik aften og møt interessante mennesker over et spennende måltid.

Obs, vi har begrenset antall plasser!


Pris er kr 590 og inkuderer:

• forelesning om pre/probiotika, fermenteringens historie og helsefremmende effekter av fermentert mat
• spørsmål og svar
• kurs i å fermentere grønnsaker
• fermenterte produkter til å ta meg deg hjem pluss alle ingredienser
• oppskrifter
• demonstrasjoner av forskjellige typer fermentering inkludert smaking
• en nydelig middag fra Funky Fresh Foods

– alle ingredienser du møter på veien er 100% økologiske!

Lagre dette produktet til senere