ALLE hjerters dag <3

Navn: Linda Kaarstein
Alder: 28år
Sivilstatus: Gift (med sin store kjærlighet)
Stilling: Cake Boss
Aktuell med: Byens beste
Valentines kaker
Oppfinner av Funky Fresh Foods berømte...
Lion Cake
Blueberry cake
Mango Cheesecake
After Eigth Cake
+mer
Erfaring:
Kokk 9år
Vegetarianer 7år
Veganer: 2år
Dyreelsker: 28år

V: "Neste søndag er Valentines day, hva betyr dette for deg Linda?"
L: "Jeg liker å gjøre som svenskene; kalle det "Alle hjerters dag" med trykk på ALLE. Kjærlighet mellom mennesker, kjærlighet mellom dyr, kjærlighet mellom mennesker og dyr. Vi kan ikke utelate kjærligheten til dyrene."

L: "Jeg hadde en katt, i 15år, den het Pus. Jeg elsket Pus, han var min beste venn. Han ble rammet av akutt sykdom og døde. Det var hardt. Nå er det 4år siden, men jeg glemmer han ikke. Pus er for alltid med meg, tatovert inn på kroppen. Han har det bra der han er nå. "
V: "Hvor er Pus nå?"
L: "Ikke helt sikker, urna har jeg hjemme."

V: "Travle dager på jobb?"
L: "Stadig økende etterspørsel, kapasiteten er sprengt. Håper på få tilgang på nytt produksjonskjøkken snart. 400 kakestykker i uka og produksjon til helsekostbutikker krever sitt. Heldigvis har jeg koselige, likesinnede medarbeidere."

V: "Du er en svært fargerik dame Linda, har du alltid vært sånn?"
L: "Jeg hadde en mer svart og deppa stil i ungdommen, slet en del med sosial angst. Så jeg har beveget meg fra mørket og frykten, mot lyset, fargene og kjærligheten."
V: "Så bra Linda, du ser lykkelig ut. Jeg får lyst til å klemme deg hver gang vi møtes."
L: "Klem i vei, jeg har mye kjærlighet å gi."

V: "Det ryktes at du serverte kaker til statsministeren nettopp, hva syntes hun?"
L: "Erna elsket kakene mine, og ville ha visittkortet mitt."
V: "Elsker du jobben din?"
L: "Jeg elsker å kunne bidra til en mer miljøvennlig og kjærlighetsfull verden."

V: "Mange skal ut å feire kjærligheten neste søndag. Skal du gjøre noe spesielt for din kjære den dagen?"
L: "Nei... jeg gjør gode ting for han hver dag" <3


"I cant believe this is not a cheesecake!"
25 cm bakform
Bunn:

2 dl paranøtter
2 dl dadler
kokosmasse
Fyll
2 dl cashews
150 g citron/limejucie
100 g agave/
80 g kokosolje
salt
vanilje
Topp;
300 g frossne jordbær
100 g dadler
Fremgangsmåte:
Legg cashewnøtter i bløtt. Ta fram bær. Strø kokosmasse på bunnen av formen
Kjør paranøtter og dadler till botten i food prosessor el. lignende. Ca 2 min, stopp og rør etter halve tiden. Kjør bær og dadler till toppingen i food prossesoren, minst 2 min, det ska bli helt oppløst.
Press sitronjucie og vei opp de øvrige ingrediensene til osten.
Når cashewnøttene har vært bløtlagt 1 ½ time, oppløs dem først i food prosessor og tillsett sidan de øvrige ingrediensene. Kjør minst 4 min og stopp med jevne mellonrom
Smør ut osten til et jevnt lag og avslutt med toppingen. Strø et jevnt lag med kokosmasse over kaken. Dekk til med plast og plasser i fryseren, helt tett! Tar minst 3 timer og dypfryse.
Ta opp kaken en halvtime før servering, lykke til!