Kongler & Gress

February 10, 2016

Trykk på bilde over for å høre første episode av Kongler og gress

 

 

Ukas opptur

 

Jeg lener meg tilbake i stolen, med en digg Chai-Latte (laget på soya), inne på superkoselige Lille Kampen kafé. Superspent sitter jeg lutter øre, for den kommende halvtimen skal brukes til å lytte til tidenes første norske Veggis-podcast, med det fengende navnet "Kongler og gress". Jeg er spent på om det blir en lystbetont halvtime!?

 

Superduo: Thomas Olsen AKA Veganmannen (Veganmannen.no) har gått sammen med dama bak braksuksessen Oslo Vegetarfestival, Heidi Røneid. Sammen lanserer de nå Vegetar-podcasten "Kongler og gress"

 

Det første som slår meg er at begge programlederne er utrolig behagelige å høre på. Stemningen i podcasten er utrolig ydmyk og koselig, de lykkes svært godt med å gjøre veggispreik stuerent. Man skulle tro at de to på øret, hadde jobbet i radio hele sitt liv. Alle mine forventninger til både innhold og kvalitet blir overgått.

 

På mandag var det duket for lanseringsfest. Funky Fresh Foods kjøkkenet slo til med å servere vegansk pasta carbonara. 

 

 

Første episode fremstår som variert og ikke minst balansert. Fritt for støyete "vegan-mafia-propaganda", "meat is murder" utrop og lignende skremselspropaganda, som skader den grønne bølgen, mer enn den hjelper.