MILJØ NÅ!

February 21, 2016

Vi i Funky Fresh har nå skrevet og levert inn vår første miljørapport. Innen 1.April satser vi på å ha sertifiseringen klar, slik at vi kan slå i bordet å kalle oss :

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe.

For å nå framtidens lavutslippssamfunn har alle et ansvar, både enkeltindivider, myndigheter, og bedrifter.

 Stiftelsen Miljøfytårns hjemmeside

 

 

Hvorfor gjør vi dette?

 

Vi ønsker å ta mer samfunnsansvar 
Ved å miljøfyrtårnsertifisere vår virksomhet, bidrar vi til å forbedre miljøet. Vi som bedrift jobber aktivt med å redusere vårt klimagassutslipp. Jordkloden skjelver, den er i ferd med å nå bristepunktet. Enkeltindivider, myndigheter, og bedrifter er med å bestemmer vår felles skjebne. Vi i Funky Fresh Foods lover å ta vår del av ansvaret.

 

Vi ønsker å gå foran
Vi ønsker å bygge vårt omdømme rundt vårt miljøengasjement. Norske forbrukere er i økende grad blitt bevisste konsekvensene av sitt konsum. Etikk, ansvarlighet og bærekraft har fått større betydning i folks valg. Vi har tro på at stadig flere vil velge oss, siden vi går foran i miljøkampen og tar ansvar. Vi ønsker ikke bare å gjøre det vi må, vi lover å stå i spissen for den grønne bølgen, både nasjonalt og globalt.

 

Smarte løsninger
I arbeidet med å oppnå denne sertifiseringen, har vi gått gjennom alle våre rutiner, for å oppnå en mer miljøvennlig drift. Med dette sparer vi ikke bare miljøet, prosessen har også gjort oss mer bevisste på hvor vi kan spare energi og penger internt, og kutte ned på avfallsproduksjonen vår. Ved å jobbe smartere vinner vi, vinner du, vinner miljøet, vinner dyra. Alle vinner!


Sette mål og skape resultater

Det man kan måle, kan man enklere forbedre. Driver man med idrett, måler man sine prestasjoner for å kunne lage eksakte mål å strekke seg etter. Vi driver en bærekraftig virksomhet og innrapporterer frivillig våre miljøresultater, slik at vi kan sette nye mål. Vi ønsker alltid å forbedre vår miljøbidrag. Vi måler og forbedrer. Vår bedrift funger som et menneske i utvikling, i evig søken etter å bli litt bedre enn vi var i går.
 

Din tillitt
Vi kan ta på oss Funky Fresh Hoddie`ene våre, løpe opp på verdens høyeste fjell og rope så høyt at samtlige mennesker hører det, om all den positive innsatsen vi gjør for miljøet. Men uten en tredjeparts uavhengige godkjennelse er vi ikke like sikre på å vinne din tillitt. Miljøfyrtårn er en tredjeparts sertifisering, godkjent dokumentasjon på at vi oppfyller en rekke miljøhensyn. Din tillitt betyr alt for oss. Vi ønsker å tiltrekke oss den bevisste forbruker.

 

Er du en bevisst forbruker? Tenker du på miljøkonsekvensene i dine hverdagslige valg? 

 

Vi gir deg ekte mat, som passer til en rettferdig livsstil, velkommen til Funky Fresh Foods!

 

Ps. Du kan se bli et "miljøfyrtårn" du også! 

Ta et lite steg i riktig retning hver dag, du kan jo starte med å lage de deilige veganske påleggene under. Bedre for miljøet, bedre for deg, alle vinner ;)