VEGAN NORWAY

February 29, 2016

                                                                           

 

 

                                                                         With Love by Moen. Porsgrund 29.2.2016

 

På vei til Kristiansand for å besøke min gode venn Adrian, som nettopp har blitt 3-barns far, insisterer min kjæreste på å stoppe for lunsj i Porsgrund. Jeg frykter isbergsalat med to dager gamle agurkskiver og utørka paprikaruter, men oppdager til min store glede at min elskede har ett ess i erme.


 

 

Driver av With love by Moen, som er både hudpleiesalong og kafeteria, har ”tilfeldigvis” vært i Oslo og blitt inspirert av et vegansk kjøkkenkonsept kalt Funky Fresh Foods. Så i tillegg til kylling og kalkun, består menyen av deilige, fargerike, veganske herligheter. Vi går for Snickers-kuler til forrett og en stor RAW-Food-plate til hovedrett. Parmesanfri-pesto er rettens høydepunkt og min vibrasjon øker med hvert plantebaserte jafs. Desserten er en deilig bærsmoothie, lagd på kokosmelk, servert i et vakkert norgesglass. Vi lener oss tilbake og nyter øyeblikket. Jeg nyter tanken på et veganifisert Norge. Vegan Norway.