Vegansk vår

March 6, 2016

(Les mer om hva vegansk vår arrangementet er og hvorfor ved å trykke på bildet over)

 

 

Vi har hatt en del snø igjen den seneste uka, men jeg merker at våren er like om hjørnet. Den veganske våren har allerede startet…

 

Hos oss på Funky Fresh merker vi et stadig økende trykk i restauranten, og vi elsker det. Flere og flere vil ha vår allergivennlige, sunne og plantebaserte mat. Omsetningen skyter i været.

 

 

 

Norsk vegansamfunn gjentar suksessen fra i fjor å oppfordre folk til å være veganere en måned i mars. Det vil si at folk tester ut å spise kun ikke-animalsk mat og avstår fra å kjøpe andre dyreprodukter som lær, ull og så videre. Et flott arrangement som øker bevisstheten hos svært mange nordmenn. Vegan Norway hjelper til å spre budskapet, Funky Fresh Foods huser og mater deltagerne.

 

 

 

Burgerkjeden Max vil også være med på bølgen og lanserte nettopp en knakende god Vegan burger, bestående av brød, BBQ Pulled Oumph!, rødløk, isbergsalat, jalapeños og eggfri majones. Jeg personlig digger den og passé på å bestille to om gangen for å bli skikkelig mett.