Frank leverer

March 20, 2016

 

På torsdag ble jeg med en av mine store helter, Frank Nervik, kjent fra den norske dokumentaren ”Pels”, ut på Coco-Crunch leveranse. Min intensjon for kjøreturen var å bli bedre kjent med denne mystiske dyreverneren, få de siste oppdateringene fra produktsalgsdelen av bedriften vår, og forhåpentligvis få en opphetet samtale om pelsdyrindustrien.

 

 

Rett fra flyplassen, og filmfestival i Praha, tar Frank meg med opp til toppen av Telthusbakken, hvor Funky Fresh Foods flotte El-varebil står parkert. I Praha hadde ”Pels” to visninger(med både tsjekkisk og engelsk tekst) og han fikk svare på spørsmål. Mottakelsen var god kunne han fortelle, "det virket som alle i salen var dyrevernere". Under gåturen opp til bilen forteller han meg at han bor i seilbåt, sammen med sin kjære Camilla, som også jobber hos oss. "Vi er privilegerte, som begge får jobbe for, noe så sjeldent som, en helvegansk norsk bedrift", sier han ydmykt, før han rolig går i gjennom bestillingene og planlegger kjøreruta.

 

 

 

En Helsekost, på CC- Vest kjøpesenter ute i Lilleaker, har ringt og spurt om Coco Crunch etterforsyningene er på vei. De er tomme for de populære energibollene våre, som Frank kjører ut hver uke. Folket må få hamstret inn Coco Crunch til påska, vi har ingen tid å miste. Etter en kjapp tur innom lageret vårt på Mathallen, for å laste opp økologiske godsaker, er #Dennyetursjokoladen på vei ut til folket. Vidar og Frank på nye eventyr.

 

Frank forteller meg at han trives godt som sjåfør