Fra Ego til Eco

August 21, 2016

 

Flere og flere verdensborgere oppdager Oslo. Samtidig som flere og flere Osloboere oppdager Funky Fresh Foods. Selv oppdaget jeg Funky Fresh Foods høsten 2014. Jeg kan trekke fram mange gode grunner til at jeg har lagt min elsk på denne grønne restauranten ved Akerselva. Må jeg nevne én, er det utvilsomt den gode energien her og alle de flotte menneskene den trekker til seg.

 

Denne høsten tar Funky Fresh Bloggen seg som hovedmål å komme i kontakt med disse menneskene. Både de som jobber der og ikke minst alle de fantastiske gjestene som stikker innom. Målet er ikke nødvendigvis å finne ut akkurat hvem disse personene er, men å gi dere lesere et innblikk i  de energiene som utspiller seg hos oss. Først ute i denne sammenheng er gjesten, som hadde så god energi i matkøa inne på Funky Fresh, at jeg bare måtte bli bedre kjent med henne. 

 

På fredag satte jeg meg ned på vår flotte uteservering med matgründeren Cecilie Dawes. Makan til interessant menneske skal man lete lenge etter…

 

 

 

 

Vi snakket mye om bærekraft, hun brenner for å bidra til en mer bærekraftig verden. Mye av praten handlet selvfølgelig om bærekraftig mat. Å prate om det er ikke nok, påpeker hun, handling må til. Selv har hun startet opp Food Studio, hvor man skaper en arena for god og ærlig mat. Prosjektet fungerer som et kollektiv, hvor flere flinke mennesker bidrar sammen om konseptet. De tar i bruk naturen som rom og er kunnskapsrike når det gjelder mulighetene for å sanke den norske skogens ”skatter”.

 

 Følgende sitat er fra deres hjemmeside:

 

"Food Studio is about sharing stories of people who believe in good and honest food.

 

With good and honest food we mean food that both tastes good, has a positive impact on our health, food that is responsibly produced, food that is a result of plants and animals being treated well, and food that inspires us!   "

 

Klikk på sitatet for å besøke deres hjemmeside.