top of page

I motbakke går det oppover


1.Oktober nærmer seg med stormskritt. Oslos Bratteste står for tur. Vi i Funky Fresh Foods har tro på at plantebasert kosthold og bakkeløp er en god kombinasjon. Derfor planlegger vi å stille med 13.manns-tropp. Mange av våre lagmedlemmer er allerede godt i gang med forberedelsene, men vi trenger fortsatt noen til, som kan tenke seg å løpe for oss. Vi vil gjerne ha med både mosjonister og folk med ambisjoner om å løpe hele veien opp den ekstremt bratte løypa. Er du Funky Fresh? Gi oss en lyd!

På bildet over ser vi Pål Vedner med sine to hunder Floyd og Billie på treningstur opp Wyllerløypa. Pål, som forøvrig har levert deilig grønnkål til oss fra sin økologiske gård ved flere anledninger, rapporterer om at han brukte over 30 minutter på denne gjennomkjøringa, men at han var nede på 27 minutt sist uke. Målet hans er å komme seg ned mot 24.

Sjefen vår skal også være med, her skuer hun(til høyre) nedover løypa etter vel gjennomført testrunde. Hun har også med seg sin lillesøster, som ryktes å være ultra-kjapp i motbakker. Disse jentene har store ambisjoner i det meste de foretar seg i livet. De snakker om tider under 20 minutter. "I motbakke går det oppover", sies det. Det er når det blir tungt at den største fremgangen kan skje.

Oppe ved Tryvannstårnet kjører Pål på med litt motstand for overkroppen også. Lufta der oppe er så frisk og følelsen av å ha kommet seg til toppen så god, at man skulle tro at man klarte en repetisjon mer en ellers. Både jeg og På var i alle fall godt fornøyde med å ha kommet oss opp på vår første av flere testrunder. Det er godt å kjenne på motstand.

Mitt mål er ganske enkelt å gjøre mitt beste. Vel nede på parkeringsplassen igjen, tar jeg en velfortjent flaske vann på styrten. Ikke et minutt for tidlig kjente jeg. Vi var nemlig ute på en av disse super-varme septemberdagene vi har vært så heldige å få så mange av i år. Vi krysser fingrene for at oktober starter på samme vis.

I mellomtiden kjører vi noen flere treningsturer opp løypa for å "holde oss varme".

Bli med på den bratte moroa du også, vi betaler påmeldingsavgiften for deg og gir bort t-skjorte og miljøvennlig handlenett :)

Skriv "Jeg er Funky Fresh" under Facebook-linken så kontakter vi deg i løpet av kommende uke....

Vi ses i motbakken !

Aktuelle poster
Siste poster
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Black Instagram Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page