"Har aldri vært i Wyllerløypa før... så visste ikke hva jeg gikk til i det hele tatt."

 Daglig leder Josefin og søsteren Nathalie fornøyde med egen innsats på Oslos Bratteste.

 

 

Oslos Bratteste arrangeres hver høst. Løypa går fra bunn av Wyllerløypa og 2700 meter opp til Tryvannstårnet. Vi snakker 470 meter stigning, vi snakker melkesyre og folkefest. De beste løper den på et kvarter (rekorden er faktisk langt ned på 14-tallet)… For andre er målet å komme seg opp, og en inspirerende mann besteg fjellet på krykker og ble mottatt med jubel.  Dette er ”utfordringen alle kan klare” og på lørdag møtte over 4700 opp for å gjøre nettopp dette.

 

 

 

I år var det igjen duket for fest, og solen strålte over krystallklar blå himmel. Team Funky Fresh stilte med 12 engasjerte deltakere med ulik alder, bakgrunn og forventninger. I denne ukens Funky Fresh blogg, skal dere få bli litt bedre kjent med noen av dem: