Grønn & Gira

November 13, 2016

Foto: Magensy.com

 

Jeg setter meg ned i restauranten vår på DOGA og nyter den vakre utsikten ut mot Akerselva. I dag er jeg GIRA! Jeg er gira fordi jeg skal intervjue en dame jeg har sett opp til lenge. Ei dame som har inspirert meg på mange måter. Blant annet gjennom hennes personlige blogg, Vegetarløperen.no og som min leder, da jeg var frivillig under fjorårets Dyrevernsdagen.

 

 

 

Foto: Magensy.com

 

 Det er noe med blikket hennes, som sier meg at hun har peiling på det hun driver med og vil nå ut til mange. I det jeg er oppe å strekker litt på føttene, leser litt i GRØNT boka vår og fyller meg et glass vann, er hun på plass. Hun smiler og er blid som alltid. På tide og bli bedre kjent med Grønn & Gira gründer, Hilde Hagelin.

 

 

Foto: Magensy.com

 

Hilde, som er utdannet samfunnsviter og har bred kompetanse fra ulike kommunikasjonsjobber innenfor både ideel sektor og næringsliv, bestiller en Black Beans Burger, jeg går for en Funky Fresh Plate (make it bigger please!) . Vi setter oss ved yndlingsbordet mitt inne hjørnet og starter samtalen, mens vi venter på maten. 

 

Foto: Magensy.com

 

Hun forteller meg at hun nettopp har lansert et nytt og fresht konsept, som hun og samboeren har jobba hardt og lenge med å utvikle. Konseptet har fått det friske navnet Grønn & Gira og er bygd opp ved å kombinere det beste fra trening, vegetarkost og mindfullness. Dette trekløveret i synergi er det Hilde mener er nøkkelen til å mestre en hverdag med stadig økende tempo. Hun og resten av det fantastiske GRØNN & GIRA TEAMET har nå skreddersydd et opplegg som skal sette deg gjøre deg mer bevisst på deg selv og sette deg i grønt super-gir.

 

Foto: Magensy.com

 

Jeg visste fra før at hun har mange års erfaring i å formidle til andre om fordelene rundt å kombinere trening og vegetarkost. Det er verd å lytte på treningstips fra ei dame som de siste årene har fullført  3 maraton, 2 x 45 km løp, halv ironman triatlon, flere sprint triatlon og olympisk triatlon, 2 Marka24 og et 73 km etappeløp.